пʼятницю, 9 березня 2007 р.

Курсовий проект? Дипломний проект!?

Навіть не знаю як почати цей пост. Хоч моя спеціальність не має безпосереднього відношення до програмування, тим більше до веб-програмування, викладач здається таки дозволив писати курсовий проект з прив'якою до веб. Я навіть і не думав, що все буде так просто. Він навіть толком не запитався про суть проекту. Йому вистачило, що це буде з базою даних, авторизацією/автерифікацією користувачів і деякими автоматичними розрахунками. Ось так... Навіть здогадують чому так... Хе-хе... Але це тема іншого поста і не у цьому блозі...
Написати проект не проблема. Проблема вкласти його в рамки курсового. На мою думку, Ruby on Rails більш придатний для таких цілей ніж PHP. Тай описувати структуру і нюанси Рельсів значно приємніше :). Відчуваю роботи буди вдосталь. І це мені подобається. Я відчуваю внутрішній прилив позитивної енергії.
Можливо з цього і вийде якийсь невеликий україномовний посібник по Рельсах. Не знаю, не знаю... чим чорт не жартує :). Не хочеться загадувати наперед. Потрібно уточнити деякі нюанси.
Подовження буде...

Немає коментарів: